'T OUD LIER

'T OUD LIER 't Oud Lier

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 't Oud Lier. Meer weten? Ontdek meer

25 jul 2022 om 10:08 Zeer lekker, kwaliteitsvol eten. Vriendelijke bezorging. Top !
28 jun 2022 om 20:39 Ik vond het super lekker ik ga zeker nog bestellen bij oud lier
8 jun 2022 om 8:55 Levering was zeker oké. Het eten was zeker oké. Vriendelijk levering. Top!
20 apr 2022 om 19:44 Zeer snel geleverd en lekker, zoals altijd!
19 mrt 2022 om 7:35 Het was lekker maar het is al beter geweest...
10 mrt 2022 om 20:54 Het eten was lekker. Wel helemaal uitgelopen toen ik het kreeg spijtig genoeg maar kan het restaurant en/of bezorger niet veel aan doen. Ik had wel een appelsiensap besteld en heb een appelsap gekregen wat zonde was want ik lust geen appelsap
25 feb 2022 om 20:56 Super lekker eten, super vriendelijk bediend! Voor herhaling vatbaar
20 feb 2022 om 20:28 Op tijd en lekker
31 jan 2022 om 7:06 Het eten was een kwartiertje te laat en daardoor was niet alles meer erg warm. Maar toch nog te doen en lekker en ruim voldoende!
26 jan 2022 om 20:36 Hoofdgerecht was zeker meer dan genoeg en oké. Enkel de fruitsla.. voor €8,20 mag het echt wel meer zijn dan klein bekertje ananas met 2 stukjes meloen... dat viel erg tegen
23 jan 2022 om 19:39 Het was lekker eten. Het heeft zeker gesmaakt. Maar wat weinig voor die prijs. In vergelijking met de concurrentie is dit wel te duur voor wat je krijgt. Maar zeker wel lekker.
17 jan 2022 om 21:07 superlekker stoofvlees en frietjes! snelle en vriendelijke bezorging.